Individuele cursus

De cursus is bedoeld als je niet goed richting weet te vinden om een keuze te maken tussen bijvoorbeeld de Algemene (basis)cursus, de Vervolgcursus fotograferen, studiofotografie en daar een alternatief voor zoekt. Voor een planning kun je meestal heel snel aan de slag.

Je leert fotograferen nu wel heel snel

Denk bijvoorbeeld aan fotografen die een tijd lang zitten te tobben over allerlei moeilijke aspecten, of gelegenheidsfotografen die producten of andere zaken voor hun site willen vastleggen. Je kunt het niet beter treffen om het zo snel en doeltreffend mogelijk te leren met de Individuele cursus.

De individuele is één van de fijnste cursussen om te doen!

In de fotostudio is er van alles op te stellen, zoals eigen verlichting voor portretten, waar je direct na uitleg mee aan de gang kunt.
Aansluitend of voorafgaand kun je ook voor technische kennis kiezen van camera, overig fotoapparatuur, Photoshop en/of andere programma's.

Voor uitleg in de portretsfeer is het aan te raden om een eigen model mee te nemen.

Kortom de Individuele cursus is één op de riem gesneden cursus.

Tijdsbesteding

Minimaal 2 uur bij de eerste keer.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld met meerdere personen de Individuele (groeps)cursus te doen. Let wel dat het uurtarief boven de 2 personen in overleg gaat.

Betaling is of per bank vooraf. Of contant na de cursustijd. Voor een afspraak en/of betaling graag eerst mailen of bellen.

Uurtarief: € 55,- (t/m 2 personen) inclusief BTW. Het uurtarief kan lager worden tot € 45,- bij afname van meer uren.

Aanvulling PDF ook om uit te printen:

individuelevervolg.pdf

 

Klanten aan het woord

"Het was een gezellige en leerzame dag! Lila heeft ook veel geleerd. Ze is naar eigen zeggen “van 0 naar 20” gegaan. Bedankt"

- Mirjam Tervoort

"Beste Ab, jouw fotocursus op 13 augustus j.l. was voor mij een uitkomst om mijn ervaring in het maken van foto\'s een goede lift te geven."

- Marien Druiven

"Goedemiddag Ab, Bedankt voor je geduld en je ontzettend goede uitleg. Ik heb genoten afgelopen zaterdag. Bedankt, en wie weet tot de volgende cursus."

- Carl Gräfe

Top