Vervolgcursus fotograferen

Je fotografeert, weet best al aardig wat en hebt misschien ook de Algemene basiscursus gedaan bij Ab Baart of een ander foto instituut.
Deel 2 om het fotograferen nog beter te kunnen doen. Een must voor jou! Eindelijk kom je alles aan de weet! Ab doet ook aanbevelingen.
Een greep van de dag: even nalopen of iedereen alles van eerder nog weet--macro--sport--gebruik lange sluitertijden--flitsen--fotograferen in de M-mode---fotograferen in de S of Tv-mode.

Inschrijving is rond na de betaling (zie hieronder). Vragen hierover of over de cursus? Bel of mail gerust even. Een kleine week voor de aanvang ontvangt u alle benodigde info voor de cursus.  

Om uit te printen:
vervolgcursusopsomming.pdf

Klanten aan het woord

"Het was een gezellige en leerzame dag! Lila heeft ook veel geleerd. Ze is naar eigen zeggen “van 0 naar 20” gegaan. Bedankt"

- Mirjam Tervoort

"Beste Ab, jouw fotocursus op 13 augustus j.l. was voor mij een uitkomst om mijn ervaring in het maken van foto\'s een goede lift te geven."

- Marien Druiven

"Goedemiddag Ab, Bedankt voor je geduld en je ontzettend goede uitleg. Ik heb genoten afgelopen zaterdag. Bedankt, en wie weet tot de volgende cursus."

- Carl Gräfe

Top